آمریکا تغذیه نظامی اوکراین را سال ۲۰۲۴ کاهش می‌دهد-راهبرد معاصر

آمریکا تغذیه نظامی اوکراین را سال ۲۰۲۴ کاهش می‌دهد

مقامات آمریکایی به اوکراین گفته‌اند که باید از تسلیحات ناتو به طور موثرتری استفاده کنند چرا که بعید است میزان کمکهای تسلیحاتی این کشور در سال 2024 به اندازه سال 2023 باشد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 26
کد خبر: ۲۰۱۳۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه وال استریت ژورنال از قول مقامات آمریکایی گزارش داد که ایالات متحده بعید است در سال ۲۰۲۴ به اندازه میزانی که در سال ۲۰۲۳ به اوکراین تسلیحات داده است، کی‌یف را تغذیه نظامی کند.

 

به گزارش راشا تودی، مردم مالیات دهنده آمریکایی از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین بیش از ۴۳ میلیارد دلار تسلیحات به ارتش اوکراین اهدا کرده‌اند.

 

این روزنامه آمریکایی افزود: با شکست ضدحملات ارتش اوکراین در نفوذ به خطوط دفاعی روسیه پس از نزدیک به سه ماه نبرد، مشاوران آمریکایی به همتایان اوکراینی خود توصیه کرده‌اند که تحت آموزش‌های ناتو از آنچه به آنها داده شده است به طور مؤثرتری استفاده کنند.

 

وال استریت ژورنال تصریح کرد: توصیه آمریکایی‌ها در این زمینه بر این محاسبه استوار است که تجهیزاتی که ایالات متحده به اوکراین فرستاده است برای این ضدحملات کافی است و بعید است که در سال ۲۰۲۴ تقریباً در همان سطح تکرار شود.

 

وال استریت ژورنال می‌گوید، درحالیکه اکثر دموکراتها در کنگره آمریکا از سیاستهای جو بایدن رئیس جمهور این کشور درباره تسلیح اوکراین حمایت می‌کنند، تعدادی زیادی از نمایندگان جمهوریخواه کنگره بشدت با آن مخالف هستند. دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق این کشور قول داده است که در صورت بازگشت به کاخ سفید اوکراین را مجبور به توافق صلح با روسیه کند.

 

نامزدهای انتخابات درون حزبی جمهوریخواه نیز روز چهارشنبه گذشته در اولین مناظره خود حمایت مالی و تسلیحاتی آمریکا از اوکراین را به چالش کشیدند.

 

بر اساس گزارش سی ان بی سی، زمانیکه بحث درباره حمایت‌های واشنگتن از اوکراین شد این موضوع به یک جدال واقعی بین هشت نامزد جمهوریخواه تبدیل شد. «ویوک رامساسوامی» از تازه واردان حزب جمهوریخواه برای انتخابات ریاست جمهوری قویا تاکید کرد که او هیچ حمایت اضافی از اوکراین در جنگ علیه روسیه نخواهد کرد و حمایت آمریکا از اوکراین را فاجعه بار و منحرف کننده از مسائل داخلی این کشور خواند.

 

نظرسنجیهای صورت گرفته نیز نشان می‌دهد که میزان حمایت افکار عمومی آمریکا از کمکهای واشنگتن به کی یف در حال کاهش است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده